Ervaring telt bij het stuwen van containers en flatracks

We hebben nooit bijgehouden hoeveel containers en flatracks we de afgelopen 30 jaar hebben gestuwd en/of geleverd, maar dat we veel ervaring hebben op dit terrein is wel duidelijk; containerstuwage hoort namelijk tot onze kernactiviteit en we zijn expert in lashing en securing.

Omdat geen enkele productlijn of machine gelijk is aan de andere, vraagt dit specialisme om maatwerk, knowhow en doordachte planning. Uw goederen zullen de plaats van bestemming altijd onbeschadigd bereiken en op de meest kostefficiënte manier.

Onze expertise wordt al ingezet bij het afhalen en/of de ontvangst van uw goederen. Voor de container of flatrack wordt afgeladen, worden de goederen zorgvuldig ingepakt in houten kisten of op vloeren in plastic en/of VpCI folie om condensvorming en roest te voorkomen. Daarna laden we de containers met overheadkranen en vorkheftrucks en zetten alles schok- en zeewaardig (lashing en securing) vast met hout, spanbanden en stuwzakken. Wij doen dit uiteraard ook graag bij u op locatie. 

Voor koopcontainers bent u bij ons ook aan het juiste adres !

Van Doorn export packing B.V. Google Maps
Certification
twitter linkedin facebook youtube
cert