Bedrijfsprofiel

Van Doorn export packing is een familiebedrijf en opgericht in 1982.

Wij zijn een toonaangevend export verpakkingsbedrijf met ruim 40 medewerkers. Vanaf juli 2017 zijn wij vanuit Montfoort en Lopik verhuisd naar een prachtige nieuwbouw locatie in Utrecht op industrieterrein lage Weide.  Tevens hebben wij een vestiging in Leeuwarden waardoor wij een goede landelijke dekking hebben. 

De kracht van Van Doorn export packing uit zich in totaaloplossing (turn-key), kwaliteit en kwantiteit, flexibiliteit en vooral het met u meedenken. We zijn een vooruitstrevende organisatie met korte schakels en daardoor efficiënt.

Wij hebben op dit moment 5 loodsen van in totaal 12.000 m2 en diverse opslagterreinen bieden alle ruimte voor (grootschalige) verpakkingsprojecten. Wij zijn voorzien van overheadkranen die een maximum van 40.000 kgs kunnen tillen, onze heftrucks gaan tot 8.000 kgs, we hebben een modern machinepark, waaronder een CNC houtfrees en beschikken over eigen transportmiddelen. 

 

Artikel over Van Doorn in ondernemersblad Ondernamen

In het ondernemersblad Ondernamen regio Lopikerwaard is een leuk en interessant interview geplaatst met de eigenaren van Van Doorn export packing en de samenwerking met de Rabobank.

Klik hier om het artikel te lezen.

 

Onze Kernactiviteiten zijn:

 • Industriële exportverpakkingen, ook bij u op locatie.
 • Containers stuwen (beladen), transporteren en leveren.
 • Export-, Inboedel- en Re-Usable kisten, vloeren of skids.
 • Transportzadels en holblokken.
 • Wrapping met krimpfolie.
 • Weg-, Lucht-, en Zeetransporten.
 • Douanefaciliteiten.
 • Internationale machineverhuizingen.
 • Project Marshalling. 

Lees hier onze brochure

 

Vacatures

 

Timmerman / Fabricagemedewerker omgeving Utrecht

Heb jij ervaring als timmerman? Of vind je het gewoon leuk om met je handen te werken? Wil jij een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is? Solliciteer snel!

Functieomschrijving:

’s Morgens bespreek je met de voorman waar je vandaag begint: de afkortzaag, platenzaag, CNC-frees of misschien ga je vandaag spijkeren. Er is in onze productiehal een ruime keuze aan machines en spijkertafels met meer dan genoeg werkruimte. Onze leidinggevende zal met jou bespreken wat jij leuk vind om te doen en waar je goed in bent. Daar probeert hij vervolgens zijn planning op aan te passen. Zowel de collega’s van kantoor als de werkplaats eten tussen de middag gezamenlijk in de kantine. Na je boterham en kop koffie is er nog tijd voor een gezellig potje darts of tafelvoetbal. We houden een uur pauze per dag verspreid over de dag.

 

Bedrijfsomschrijving:

Auto’s, machines of hele productielijnen: het maakt ons niet uit. Voor elk product weten wij de juiste verpakking te ontwerpen voor vervoer over de weg, per vliegtuig of boot. Jij levert hier als timmerman een waardevolle bijdrage aan, omdat jij de houten bekistingen maakt. Elke dag worden er nieuwe producten ingepakt, zodat geen dag hetzelfde is. De ene dag werk je aan zes kleine projectjes, de dag erna aan twee grote projecten.

 

Met 45 medewerkers, waarvan 25 man in de werkplaats zij we flink aan het groeien. De sfeer onderling is gezellig en gemoedelijk. Als collega’s kennen we elkaar goed, en helpen elkaar wanneer nodig. Regelmatig houden we een bedrijfsuitje, en iedere laatste vrijdag van de maand komen we aan het einde van de dag bij elkaar om gezellig de week af te sluiten. Als je wilt doorgroeien binnen je functie dan kan dat hier: regelmatig zijn er kansen om door te stromen naar functies als industrieel verpakker, stuwadoor, buitendienst medewerker.

 

Functie-eisen:

Als jij het liefst vandaag nog in Utrecht aan de slag wil, dan heb je:

 • Ervaring als timmerman of ben je gewoon handig;

 • Een woonadres in Utrecht of directe omgeving;

 • Eventueel een heftruckcertificaat en/of BHV-diploma. (geen harde eis)

 

Heb je ervaring met een CNC-frees of industrieel verpakken? Dan komen we graag met jou in contact!

 

Extra informatie;

We bieden een goed salaris waarbij rekening gehouden wordt met je werkervaring. Ook wordt er een goede overwerkvergoeding geboden en krijg je ruim voldoende vakantiedagen/ADV-dagen. Voor details hierover mag je natuurlijk altijd bellen.

 

Je begint met een payrollcontract of een tijdelijke aanstelling, maar als de wederzijdse klik er is bieden wij je ook graag een vast dienstverband aan. Daarnaast bouwen we ook een pensioen voor je op.

 

We werken van 07.00u tot 16.00u. Ons bedrijf is prima bereikbaar met het Openbaar Vervoer, auto, brommer en fiets. Voor de deur is voldoende gratis gelegenheid om je auto te parkeren of brommer/fiets te stallen.

 

Interesse?:

Leuk, we horen graag van je! Een cv én motivatie kan je mailen naar hrm@exportpacking.nl. Of bel voor meer informatie met Rozan Spruit op 030-3036117.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van Doorn export packing B.V. Google Maps
Certification
twitter linkedin facebook youtube
cert