6 grote kisten via binnenvaart naar zeevracht met bestemming Zuid-Korea

Voor onze klant, leverancier van grote machinale onderdelen voor o.a. de voedingsmiddelen industrie, hebben wij de goederen verpakt in 6 grote kisten van ruim 7,5 meter breed, 4,5 meter diep en 4,6 meter hoog ! Gewicht per kist: 13.500 kg. De kisten worden verscheept naar Busan Zuid-Korea.

Wij hebben de goederen opgehaald bij de klant en in opslag genomen op onze vestiging in Utrecht. Daarna hebben we de goederen verpakt in zeewaardige kisten. Vanwege de grote afmetingen zijn de kisten vervoerd via binnenwater. Dit hebben wij mogelijk gemaakt in samenwerking met CTU, Container Terminal Utrecht. De kisten zijn geladen op een binnenvaartschip met bestemming Antwerpen Port om daar overgeladen te worden voor zeevracht met bestemming Zuid-Korea.

Op nog geen 3 kilometer afstand van onze nieuwe vestiging in Utrecht hebben wij de mogelijkheid de verpakte goederen van de klant te laden op een binnenvaartschip bij CTU. Bij exceptioneel transport via de weg is begeleiding nodig, dit is bij binnenvaart niet nodig. Geen filevorming en de mogelijkheid grote volumes in één keer te transporteren. Dit is één van de extra voordelen van onze nieuwe locatie in Utrecht.

Van Doorn export packing; Global Solutions in Export Packing & Logistics

Van Doorn export packing B.V. Google Maps
Certification
twitter linkedin facebook youtube
cert