top of page
Export Packing
20220802_170509.jpg

Wereldoplossingen in industriële

exportverpakkingen en transporten

U zoekt een partner die uw producten kan verpakken en transporteren. Die zorgt voor optimale bescherming, uw exportactiviteiten ondersteunt en daarbij denkt aan de benodigde documenten. Maar vooral een partner die snel en flexibel inspeelt op uw behoeften, en daar een passende maatoplossing voor biedt. Of het nu gaat om het verpakken, transporteren of exporteren van één product of een volledige productielijn. De juiste professionals die met veel plezier en vakmanschap uw opdracht uitvoeren. Kortom: persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en maatwerk zonder weerga.

 

Voor dit en nog veel meer bent u bij Export Packing bv aan het juiste adres !

Export Packing

Houten verpakking
vloeren en kisten | www.exportpacking.nl

Houten

verpakking

De meest voorkomende manier van verpakken en beschermen is met hout. Wij adviseren, ontwerpen en maken maatoplossingen zoals houten kisten, vloeren, bokken, pallets of wat uw product nodig heeft om een veilige reis te maken.

U wilt namelijk dat uw producten onbeschadigd en in originele staat hun eindbestemming bereiken. Of dit nu in Nederland is of in welk ander land ter wereld dan ook. Uiteraard binnen de termijn die u met uw opdrachtgever overeen bent gekomen.

Wij komen graag bij u langs om te adviseren en op zoek te gaan naar de juiste verpakking en transport. Met Export Packing bv maakt u de juiste keuze en wij nemen u graag het volledige exporttraject of componenten daarvan uit handen.

Op locatie

Op locatie

Onze expertise reikt niet alleen tot onze locatie Utrecht, maar wij komen ook graag bij u op locatie verpakken. Wij zijn volledig uitgerust om al onze activiteiten ook bij u te kunnen uitvoeren en leveren de houten verpakking, zoals kisten, vloeren, bokken en pallets vooraf. Onze verpakkers kunnen dan direct aan de slag wanneer zij bij u arriveren. 

Onze ervaren verpakkers zijn allen opgeleid voor het rijden met heftrucks, het bedienen van overheadkranen en zijn VCA gediplomeerd. 

In goed overleg met elkaar maken we een gezamenlijke planning voor het verpakken en (eventueel) stuwen van container of flatrack, zodat we de werkzaamheden onafgebroken kunnen uitvoeren en geen extra kosten maken. Indien u geen faciliteiten heeft zoals heftrucks, hijsmiddelen en/of kettingen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij adviseren u daar graag in.