top of page
worldwide solutions export packing | www.exportpacking.nl
Transport

Transport

Wegtransport | www.exportpacking.nl

Wegtransport

Gewicht, overhoogte, overbreedte en/of overlengte is voor ons geen probleem, maar heeft uiteraard wel zijn beperkingen. 

Zowel nationaal als lokaal weten we de weg in heel Europa en kunnen we lastige zaken vaak vooraf al oplossen. Bovendien zijn we bekend met de (inter)nationale douanevoorschriften, tal van autoriteiten, havenmeesters en werfeigenaren - en dat maakt de samenwerking aanmerkelijk makkelijker.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en welke vergunningen en/of ontheffingen nodig zijn. Van u naar ons, direct naar de haven en/of uw klant, u kunt er zeker van zijn dat uw kostbare lading met de hoogst mogelijke aandacht zal worden getransporteerd.

Zeetransport | www.exportpacking.nl

Zeetransport

Uw goederen worden professioneel verpakt in containers of flatracks, op houten vloeren en/of kisten en klaargemaakt voor groupage- of conventioneel vervoer (FCL/LCL) bij u op locatie of bij ons. 

 

Ook hier werken we samen met zeer betrouwbare agentschappen over de hele wereld en leveren uw goederen van

door-to-door of op de haven naar keuze over de hele wereld. U geeft aan

hoe en waar en wij regelen de rest.

Plane

Luchttransport

Voor complete luchtvrachttrajecten bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben samenwerkingsverbanden met betrouwbare agentschappen in de hele wereld.

 

Uw goederen worden geleverd van

door-to-door of op het vliegveld naar uw keuze, over de hele wereld. U geeft aan hoe en waar en wij regelen de rest.

Documenten

Documenten

douane entrepotloods | www.exportpacking.nl

Douane

We beschikken over een douane entrepotloods en de benodigde certificeringen zoals AEO en ELA. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor alle douaneactiviteiten die met transport te maken hebben.

Van uitklaring en tijdelijke inklaringen tot alle andere handelingen. We zijn ook gerechtigd om douanedocumenten in orde te maken, zoals het EX-A document en het T1 document. Alles in één hand.

Gevaarlijke goederen

Gevaarlijke stoffen vereisen specifieke verpakkings-, transport- en douanehandelingen. We hebben de benodigde know how om deze goederen te mogen verpakken en exporteren. Dit betekent dat we voor u alle benodigde documenten kunnen regelen, zoals een Dangerous Goods Declaration, ADR- of IATA-document.

 

Of uw goederen nu via de zee of over de weg worden getransporteerd; wij garanderen een veilig transport en zorgen voor alle benodigde papieren. Voor luchtvracht gelden strenge eisen. Uiteraard hebben wij de juiste expertise in huis om ook deze vorm van transport voor u te verzorgen.

verpakken gevaarlijke stoffen | www.exportpacking.nl
marshalling

Marshalling

Marshalling; het combineren van verschillende zendingen. U verstuurt uw goederen naar onze centraal gelegen loods of wij komen ze bij u ophalen. 

U geeft door waar de goederen naar toe moeten.

Alles wat bij ons binnenkomt, word direct gecodeerd. We brengen u vervolgens van de ontvangst op de hoogte. Zodra alle goederen binnen zijn, voegen we alles samen tot één complete zending of meerdere zoals u wenst.

Afhankelijk van wat u wilt, laden we ze op een vrachtwagen, stuwen ze in een container of flatrack of verpakken ze in houten kisten en/of op vloeren.

Incoterms

Incoterms 2020

De Incoterms geven een exacte verdeling van verplichtingen van verkoper en koper bij (internationale) vervoersovereenkomsten op het gebied van vervoer, invoer- en uitvoerdocumenten, risico en assurantie. De Incoterms regelen niet de eigendomsoverdracht van goederen. Deze worden geregeld door afgifte van het vervoersdocument (=eigendomsbewijs), of door contractuele afspraken (bijvoorbeeld eigendomsvoorbehoud.) De exacte plaats of tijdstip waarop een verplichting van de verkoper overgaat op de koper wordt een critical point (c.p.) genoemd.

incoterms 2010 kleur aangepast1.jpg

BELANGRIJKSTE WIJZIGINGEN IN DE INCOTERMS® 2020


De Incoterms® 2020 zijn toegankelijker en makkelijker in het gebruik, ze bevatten meer gedetailleerde toelichtingen met illustraties, die de verantwoordelijkheden van importeurs en exporteurs voor iedere Incoterms® regel weergeven. De inleiding bij de Incoterms® 2020 geeft ook een meer gedetailleerde uitleg over hoe de meeste geschikte Incoterms® regel voor een specifieke transactie te kiezen en de relatie van een Incoterms® regel met andere overeenkomsten.

De voornaamste wijzigingen betreffen:

  • De Incoterms® 2020 voorzien in een aantoonbare behoefte in de markt voor on-board bills of lading bij de Free Carrier (FCA) Incoterms® regel.

  • De Incoterms® 2020 voorziet in verschillende niveaus van verzekeringsdekking onder de Cost Insurance and Freight (CIF) en Carriage and Insurance Paid To (CIP) regels.

  • De Incoterms® 2020 heeft de mogelijkheid om met eigen vervoermiddelen het vervoer van de goederen te regelen bij FCA, Delivery at Place (DAP),  Delivery at Place Unloaded (DPU), and Delivered Duty Paid (DDP).

  • De drie-letter afkorting voor Delivered at Terminal (DAT) is gewijzigd in DPU.

  • De Incoterms® 2020 hebben veiligheid gerelateerde vereisten opgenomen bij de verplichtingen omtrent vervoer en de kosten.

 

bron: https://www.incoterms2020.nl/ 

De volledige Incoterms zijn beschikbaar via ICC Incoterms 2020.

Voor advies op maat staan wij u uiteraard graag persoonlijk te woord.

bottom of page